Home » Event – Morning Yoga – Fermented Juice

Titel begivenhed
MorgenYoga - Fermenteret Juice
Title event
Morning Yoga - Fermented Juice

torsdag, 13 oktober 9.30-ca. 11.00, varighed: cirka 75 min
Thursday, 13 October 9:30-ca. 11:00, duration: approx. 75 min

Få den bedste start på dagen når FoodFilmFestival tilbyder et spændende yoga- food-film-event. Alle kan være med og du behøver ikke have erfaring med yoga i forvejen – de dygtige lærere fra FOF skal nok få dig godt i gang, ligesom der også vil være udfordringer til dig, der allerede har erfaring med yoga. Yoga bruges til at skabe balance mellem krop og sind, og gennem afspænding af musklerne samt kontrollering af åndedræt opnår du en indre ro i sindet og dermed ny energi. Yoga kan på denne måde bruges til både at afhjælpe stress samt til at fokusere din opmærksomhed og dit nærvær. Udover fantastisk yoga vækker vi også alle dine sanser, når du efterfølgende nyder en specielt udvalgt forfriskning og ser en rigtig foodfilm. Se, lyt, duft og smag på...
Fermenteret juice!
(Event er på Dansk.)

There will be something for everyone in terms of yoga challenges, so please don’t feel discouraged. Yoga nurtures a balance between the body and the mind, and besides practicing it and having a relaxed time, we would like to aware your senses with a specially chosen refreshment that is not commonly paired with this eastern-borne practice:
Fermented Juice!
(The event is in Danish.)


Titel filmen
One Juice - Three Months of Work
Title film
One Juice - Three Months of Work

Dir. ThreeSixZero / 2015/ /9:45 min. Language:Eng. Subtitles:no

Om

André Chiang er en taiwansk kok og tidligere køkkenchef ved den tre Michelin stjerne restaurant Le Jardin des Sens i Frankrig . Han er kendt for sin " Octafilosofien " om de otte elementer, som udgør hans retter. I modsætning til de fleste restauranter focus  på årsgangsvine, afslører filmens  " Octafilosofie " igennem den omhu og opmærksomhed kok André Chiang skaber sine unikke juice.

About

André Chiang is a  taiwanese chef  and former head chef of the three Michelin star restaurant Le Jardin des Sens in France. He is known for his "Octaphilosophy" of eight elements which make up his dishes.  Unlike most restaurants attention to vintage wines, this film reveals chef André Chiang "Octaphilosophy"  through the  care and attention he takes in creating his unique juices.

Mad event

Efter yogaen kan du høre mere om fermenteret juice og smage på forskellige slags juicer. Vi slutter af med afslapning foran en film om fermenteret juice på Michelin-niveau.
Hvis du bliver fristet af filmen, kan den bruges til inspiration til hvordan du kan lave din egen fermenterede juice, når FoodFilmFestival inviterer til workshop Lørdag den 15. oktober kl. 14 hvor du kan prøve at lave din helt egen fermenterede juice.Du kan deltage i de to events uafhængigt af hinanden. (Event er på Dansk.)

Food event

After the yoga class you can learn more about fermented juice and taste some fermented juices.
We will then watch a short film, that can be used as inspiration to how you can make your very own fermented juice. Saturday the 15th of October at 14 pm FoodFilmFestival invites you to a workshop where you can make your own juice.
You can participate in the two events independently. (The event is in Danish.)

Samarbejdspartner
In collaboration with

Bestil eller køb billet
Booking
Morgen Yoga + Juice: 100,00 kr





This content is only viewable in landscape mode