AFLYST PGA SYGDOM// 02.09.2018 kan I komme på Tur med Far og Iris ved Aarhus Festuge

Vi må desværre aflyse Arrangementet pga sygdom. Vi håber at kunne inviterer Iris og hendes far til Aarhus en anden gang.

Søndag d.2 september inviterer FoodFilmFestival i samarbejde med Auteur Dinners til et helt særligt film- og spisearrangement for de aller mindste til to af Laurits Munch-Petersen’s kortfilm ‘På Tur med Far’

Iris på 6 år tager tit med sin far Laurits på køretur. Det er køretur til steder, hun kender godt, og hun glæder sig til dem, fordi her er hun alene med sin far. Der opstår nemlig et særligt rum mellem far og datter på de ture. Et fordybelses-rum med plads til filosofiske tanker og fantasi. Det er filmenes omdrejnings-punkt: verden der kører forbi, musik og sange der synges, store tanker og små associationer der deles. Alt fra prut til døden kan vendes og drejes.

Iris har valgt to af sine favorit film og inviterer hele familien indenfor til en hyggelig og sjov formiddag på Godsbanen.
Efter først  film spiser vi frokost sammen med Laurits og Iris, som gerne vil fortælle om deres oplevelser bag filmen og svare på spørgsmål. Følelsen af, at samtaler altid bliver lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid, dyrkes til fulde i dette koncept, hvor publikum efter filmen kan møde instruktøren og medvirkende i øjenhøjde til en uformel samtale over en frokost.

Sted Kedlen, Godsbanen
11:45 Dørene åbner
12:00 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra ‘På Tur med Far’
12:30 Frokost med  Iris og filminstruktør Laurits Munch-Petersen
13:15 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra ‘På Tur med Far’
13:45 Tak for idag

Pris: 120 kr. pr. voksne og 60 kr. for børn under 12 år. Prisen inkluderer film, middag og instruktørmøde.

OBS. Billetsalget lukker lørdag d.1 september. Billetterne kan ikke refunderes, men er ikke navn-bundne. Køb billet her 

Arrangementet er udviklet at FoodFilmFestival og Auteur og del af Festugen i Aarhus K

Om Filminstruktør Laurits Munch-Petersen, født 1973 i København er uddannet fra Danmarks Nationalskole og vandt en Oscar for sin debutfilm “Mellem Os” (Between Us) i 2004. Filmen vandt 13 internationale filmpriser og blev den mest prisbelønnede film i Danmarks Nationalskolens historie. Laurits har instrueret flere andre film, herunder spillefilmen Ambulance (2005), Seducer’s Fall (2007), Over The Edge (2012), Shadow of a Hero (2015), Dolphin (2017).

På Tur med Far viser på nyskabende vis, det unikke samtalerum, som en bil kan skabe mellem barn og forælder. Desuden sætter den et vigtigt fokus på børns frie fantasi, sådan som den tager sig ud i form af børnetegninger.   Link til PÅ Tur med Far Trailer

FoodFilmFestival er film, smagsprøver, workshops, talks med kokke, filminstruktører, forfattere, forskere, entreprenørs, dyrkere, virksomheder og kunstnere omkring mad, sundhed, bæredygtighed og madkultur. FoodFilmFestival har events, der inviterer festivalgæsterne til at lege med og sessions med fagfolk, der lægger op til tankevækkende debatter. Vi har filmevents og smagsindtryk der giver mulighed for nærvær og storslåede oplevelser for alle sanser.Følg os på Facebook og Instagram .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *