13.04.2018 Spis og støt entreprenører fra Ghana, Cameroun, Skotland og Danmark.

Kom og mød unge sociale entreprenører fra Ghana, Cameroun, Skotland og Danmark!

Den 13. april får Aarhus besøg af unge entreprenører fra Ghana, Cameroun og Skotland der er med til at skabe den bæredygtige fremtid, de ønsker at leve i. De glæder sig til at møde Aarhusianerne til en venskabelig aften med afrikansk mad, kortfilm, pitches, tromme og dans.

Ved at købe Kaffefairs lækker mad for 50 kr. hjælper du de unge entreprenører med at få seed funding til deres projekter.

::::::::::::::::::: Fremtiden ligger i ungdommens hænder!

I Ghana vokser Moringa-træet, hvis blade er en superfood med højt indhold af vitaminer og mineraler. Linda fra Ghana har passion for naturlig hudpleje, og har lært over 200 ghanesiske kvinder at lave sæber og cremer af shea butter og moringa. Justice fra “Tree Solutions” giver sundheden et boost med sine Moringa Energy Drinks.

I Cameroun er den politiske situation tumult, og borgerkrigen ulmer. Folk forsvinder sporløst og internettet lukkes periodevis – men dette afholder ikke de visionære Herman og Bertrande fra at gribe til handling. Herman er fashion designer med fokus på at nyfortolke traditionel afrikansk mode, og skabe resiliens i lokalområder gennem bæredygtig tøjproduktion. Bertrandes passion er landbruget og grøn energi, samt permakultur.

STED A Huset, Institut for X
TID: Fredag den 13. April
PROGRAM
18.00 – Dørene åbner

18.30 – Vi spiser afrikansk mad. Maden koster 50 kr. som går ubeskåret til de unge entreprenørers projekter

19.00 – Kortfilm vises af FoodFilmFestival.dk

20.00 – De unge entreprenører fra Cameroun, Ghana og Skotland præsenterer deres ideer og produkter

21:00 – Afrikansk tromme og dans

Eventet afholdes i samarbejde mellem:
YouthSIRCle – EU-finansieret projekt der samler unge sociale entreprenører fra Ghana, Cameroun og Skotland med det formål at skabe venskaber og partnerskaber på tværs af kontinenter. se mere om Facebook YouthSIRCle

KaffeFair – socialøkonomisk virksomhed der tvister de danske madvaner med nye smagsindtryk fra den store kulinariske verden. Samtidigt hjælper KaffeFair kvinder med indvandrerbaggrund ind på det danske jobmarked.

Filmselvskab – paraplyfestival der brænder for at skabe spændende og anderledes arrangementer med udgangspunkt i det personlige og intime møde mellem publikum, måltidet, en film og dens emne. Står blandt andet bag FoodFilmFestival.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *