FoodFilmFestival præsenterer “SPIS DIN BOG” /Torsdag 22.11.2018

FoodFilmFestival er klar med endnu et utraditionelt og opsigtsvækkende madkoncept, som forener smags-og litteraturoplevelsen.

FoodFilmFestival inviterer med mikroforlag EKBÁTANA til en unik sanseoplevelse “SPIS DIN BOG” hvor kogebogsromanen “Det var ikke planen at købe kålroer” krydres med en kreative fortolkninger af bogens vegetariske opskrifter.

Mens du nyder 3 vegetariske serveringer, fortæller forfatter Anders Haahr Rasmussen om bogen og læse op for gæsterne. Du får selvfølgelig et signeret eksemplar af romanen med hjem under armen.

Anders Haahr Rasmussen debutroman handler om Amanda, som er først i 30’erne og bor alene i Brooklyn. Amandas liv drejer sig mest om kål, linser og krydderiblandinger, mens arbejde, kærester og veninder kommer i anden række. I sit køkken dissekerer Amanda sig selv og verden, når hun over gryderne snakker om alt fra sine forliste forhold over Foucault til prisen på flødeis.
“Det var ikke planen at købe kålroer” er en vegetarisk kogebog og roman i ét, krydret med velsmagende observation og et par lækre cocktails.

Hvornår: 22.Nomveber fra kl. 18.00-20:00.
Pris: 250 kr. for velkomstdrink, 3-retters vegetarisk menu, og 1 signeret eksemplar af ”Det var ikke planen at købe
kålroer” af Anders Haahr Rasmussen
Sted: Vogn 1 , Godsbanen, Aarhus 8000.

Anders er tilstede over skype og klar til at svare på spørgsmål , – Hvis du vil have bogen dedikeret, skal du give besked senest den 17 november via info (a) foodfilmfestival.dk
Hvis du er veganer eller allergisk, så send os ligeledes en email på info(a)foodfilmfestival.dk, – så laver vi en special menu til dig!

“Det var ikke planen at købe kålroer” var shortlistet til Munch-Christensens debutantpris

Pressen skrev :
Weekendavisen: “Begavet, syrlig og charmerende”

kshdkbøger: ★★★★★ “vanvittig interessant, og Amandas næsten følelsesforladte og overlogiske tilgang til livet gjorde at jeg med begejstring vendte side efter side”

Litteratursiden: Sjov og spidsfindig kogebogsroman om mad som eskapisme, nydelse, flugt og identitetsmarkør. Det er en charmerende historie, der er nytænkende på en vellykket måde.

Modspor: “Intelligent og medrivende kogebogsroman, som jeg på det varmeste kan anbefale.”

Bogblogger.dk: “Jeg er ret begejstret for bogen, der på mange måder er simpel og enkel, men også giver et kærligt portræt af en ung kvinde, der famler lidt rundt for at finde sig selv.”

Om Anders Haahr Rasmussen (f. 1979) er journalist og forfatter og har senest udgivet En fortælling om at være træt på People’s Press. Han har skrevet om alt fra tennis over prostitution til maskulinitet i Information og Zetland. Derudover arbejder han som radiovært og tenniskommentator. Det var ikke planen at købe kålroer er hans romandebut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *