Lav Juletonic /Absurt workshop med kortfilm 24.11.2018

Den søde juletid står for døren, og det fejrer vi ved at lave vores helt egen juletonic. Fra bunden af!

 

Det handler om tonic. Tonic er normalt kendt som gins bedste ven. I dag er langt de fleste tonic’er baseret på kinin – det kemiske element i cinchona, som giver tonics deres specielle bitre note,- ABSURT har gentænkt tonic med brug af nordiske ingredienser og definerer tonic som en unik drink og ikke kun en sidekick !

Peter fra Absurt fortæller om tonic, og hvordan du kan udvikle din egen. Til workshoppen har Absurt udviklet en helt speciel juletonic , der sætter zeist på julen.

Vi smager gin med og uden alkohol fra ISH og Absurt’s egen hjemmeproducerede tonic. Du får en flaske med hjem af din egen juletonic

Ind i imellem at vi brygger tonic, tager vi en pause med en film og nogle smagprøver – med og uden alkohol.
Når vores tonic er færdig, laver vi drinks og nyder vores kreationer i en lækker drink og et par udvalgte kortfilm .

Pris: workshop inklusiv filmvisning, cocktails, opskrift og en flaske med egen hjemmelavet tonic: 200 kr. . Studenter og medlemmer: 150 kr..

Sted: Folkestedet. Carl Blochs Vej 8000 Aarhus
Program:
16:30: tonic workshop
17:00: tonic’ en køler ned mens vi nyder en film
17:30 : vi laver drinks med den hjemmelavede tonic
18:00: vi sætter os med vores drink foran en film
18:35 cirka: tak for i aften
Find din Billet her- begrænset antal

Det er muligt at købe special gin og Absurts egen tonic med hjem så husk mobil pay eller kontanter.

Om Peter Astrup og Absurt
Peter Astrup og vennen Jesper Hother startede med at lave deres egen lækre tonic for nogle år tilbage . Med deres firma – Absurt – har de udviklet forskellige tonics, hvor rygraden er nordiske ingredienser. Deres tonic er smuk med gin, men den er faktisk også et godt bud på en drink til gravide og andre, der ikke drikker alkohol. Den kan f.eks. blandes med danskvand – det giver en forfriskende smag, der ikke er sød. Sammen med Peter laver vi en tonic, der er speciel god til julebordet og julecocktails.

FoodFilmFestival har arrangementer fra 19. til 25 november med fokus på film om mad, bæredygtighed, cocktails, vin og sanserne. se mere på www.foodfilmfestival.dk

Workshoppen er på dansk, filmene er på engelsk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *