FILMSELVSKAB  SØGER EN PRAKTIKANT PÅ UNIKT FESTIVALKONCEPT

Filmselvskab søger fra april en praktikant på vores koncept ‘FoodFilmFestival.dk.

FoodFilmFestival er en paraply festival, der brænder for at skabe spændende og anderledes arrangementer. Vores arrangementer tager udgangspunkt i et personligt og intimt møder med fokus på film (kort-, spille-og dokumentarfilm, VR og video) mad (vegetarisk, sundhed, innovation, drinks, cuisiner og nye møder (madlavning, “spis hvad du ser” talks, spise sammen, filmworkshop, m.m) mellem publikum, en film og dens emne. FoodFilmFestival er del af den europæiske netværk: European Region of Gastronomy. Festivalen er en årlig begivenhed med kulinariske film- workout og spise oplevelser i samarbejde med offentlige institutioner, virksomheder uddannelsessektoren og kulturelle institutioner.
 
Som praktikant ved FoodFilmFestival.dk vil du have kontor hos Filmselvskab på Projektdækket på Godsbanen blandt kreative kolleger der arbejder med fortællinger, mad, innovation, kunst, unge talenter, medier, musik og filmiske fortællinger på regionalt, nationalt og internationalt niveau.
 
FoodFilmFestival er under hastig udvikling og der er rig mulighed for at være med til at præge konceptet og frit råderum for at dine egne ideer kan komme på banen. Du vil få muligheden for at prøve kræfter af med event management, salg- og marketing, fundraising og PR samt et solidt skridt ind i branchen hvor du vil møde nogle af ildsjæle og professionelle fra forskellige brancher og erhverv. Du vil komme ind i et team af som brænder for at få anderledes meningsfulde arrangementer for unge som gamle,- madøre, health freaks, cocktail shakers og film entusiaster.
 
Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og at du er god til at se hvor du og dine kompetencer kan komme i spil. Da vi har et international program og arbejde med aktøren over grænserne, er det en fordel hvis du er god til at skrive på dansk og engelsk. Du skal kunne indgå i en 4-6 måneders praktik periode – enten som del af dit studie eller en virksomhedspraktik. Det er et plus hvis du har en erfaring med salg eller tekstarbejder fra dit studie eller andet arbejde.
 
Send os en ansøgning og dit cv på: Filmselvskab(a)gmail.com
 
Vi afholder samtaler slut marts.