FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk
Ticket

Location

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

More Info

Ticket

Date

Sep 07 2019

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

75,00kr

Danmarkspremiere: Heat: A Kitchen (R)Evolution

Kvindelige fødevareriværksættere og kokke sætter nye boller på suppen!

Kom til en lækker snak og aftensmad på den danske premiere af Maya Gallus’ film Heat: A Kitchen (R)evolution om kvindelige fødevareriværksættere og kokke, der sætter nye boller på suppen!

Heat: A Kitchen (R)Evolution tager os bag scenen for at møde pionerer, der brød gennem glasloftet. Blandt andre  Angela Hartnett fra Murano i London. En elsket britisk stjerne og to Michelin-stjernede kok, der overlevede Gordon Ramsays køkken for at blive hans første kvindelige protége. Iron Chef og Top Chef Master, Anita Lo, som førte det første hele kvindelige hold til at slå en Iron Chef i USA. Anne Sophie Pic fra Maison Pic i Valence, Frankrig – den eneste tre Michelin-stjernede kvindelige kok i Frankrig.

Filmen præsenterer også de unge sultne talenter af en ny generation, som sætter deres egne regler, herunder den prisbelønnede kok og mediedarling Amanda Cohen, Suzanne Barr, Victoria Blamey, Renegade-kok Charlotte Langley samt Ivy Knight. Kom tidligt og hør fra en kvindelig kok om ligestilling i køkkenet, og når Saakin Sambuusa, en lokal madiværksætter, tager os gennem buffeten, som er specielt lavet til fællesspisningen under filmvisningen.

Sted: Kedlen, Godsbanen ved Spiselauget.

18.00 Velkommen med lounge
19:00 Film
20.30 Debat om at starte som fødevareriværksætter
21:00 Lounge og cocktails 22.00 Godnat

Bemærk at begivenheden og filmen er på engelsk med engelske undertekster.

(pris 75kr / 50kr pris for studerende)

Tags: , ,