FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk
Ticket

Speakers

Location

Tangkrogen
Marselisborg Havnevej 1 8000 Aarhus C

More Info

Ticket

Date

Sep 07 2019

Time

7:15 pm - 10:00 pm

Cost

80,00kr

Danmarkspremiere: When Tomatoes Met Wagner

Kom til en magisk filmvisning af filmen “When Tomatoes Met Wagner” på Tangkrogen

I When Tomatoes Met Wagner begynder to fætre fra udkants-Grækenland at kultivere en ældre tomatsort, i et forsøg på at få  hele landsbyen ud af den økonomiske krise i Grækenland igennem økologisk landbrug. Sammen med de få indbyggere i byen – som hovedsagelig er ældre kvinder – udvikler og producerer de lækker tomatsauce, som eksporteres til hele verden. Da de unge er rejst fra landsbyen for at finde arbejde, er projektet kickstarten for at komme ud af krisen og via de ressourcer, der er i landsbyen, at komme tilbage på fode og kunne tilbyde de unge og området en fremtid.

Marianna Economou’s “When tomatoes met Wagner” er morsomt fortalt og en fin måde at fejre, at de sydlige ægæiske øer i Grækenland er Europæisk gastronomi region 2019
Filmen er del af “Smag på de Europæiske gastronomi regioner” og der serveres mad og drikke som fremgår i filmen.

Aarhus fik i 2017 titlen som “European Region of Gastronomy” og før filmen fortæller Pelle Øby Andersen fra FOOD om de Europæiske Gastronomi regioner.

“When Tomatoes Met Wagner ” er absolut Danmarkspremieren. Derfor er filmen endnu ikke oversat til dansk og fremvises med engelske undertekster. When Tomatoes Met Wagner har vundet flere internationale priser og har været åbningsfilm ved så vigtige filmfestivaler som Visions du Réel – og havde premiere på Berlinales Culinary Cinema.

Program
Kl. 19:15 Vi mødes ved Mødepunkt 3 ved indgangen til Food Festival og følges ind.
K.l 20:00 introducerende talk om ERG af FOOD-direktør Pelle Øby Andersen
Kl. 20.30 Film “When tomatoes met Wagner ” med smagsprøver
Kl. 22:00 Tak for I aften.

Husk en varm trøje!
Det er ikke nødvendigt at købe adgangsbillet til Food Festival, men hvis du har en gyldig billet til dagen, er entreen kun 80 kr.

Filmenvisningen er et samarbejde med Food Festival, ERG og Region Midt Jylland og vises på Food Festival pladsen

Tags: , ,