FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Other Organizers

Godsbanen
Godsbanen
Phone
+45 2522 1210
Email
info@godsbanen.dk
Website
http://godsbanen.dk
Ticket

Location

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

More Info

Ticket

Date

Sep 06 2019

Time

12:00 pm - 1:30 pm

Cost

75,00kr

Den Nøgne Buffet

Smag på den interaktive performance installation skabt af Prezebe Productions

Sæt dig til bords ved Den Nøgne Buffet. Du præsenteres for et sammensat menukort bestående af poesi, visuals, smagsoplevelser og et lydunivers, der vil guide dig gennem buffeten.

Den Nøgne Buffet er en interaktiv performance-installation skabt og fremført af digter Stine Solbjörk Prezebe og filmskaber Julie Kaja Prezebe, som står bag kunstnerkollektivet Prezebe Productions. Den Nøgne Buffet er baseret på Stine Solbjörks nye digtsamling. Poesien er upoleret pikant, og digtene tager udgangspunkt i intime oplevelser omkring mad og pudsige hverdagsoplevelser. Performance-installationen varer 40 minutter, herefter vil der være artist talk, hvor du kan møde kunstnerne bag. De vil fortælle om tilblivelsen af digtsamlingen, om at arbejde tværkunstnerisk med sammensletningen af poesi, film, lyd og mad.

Prezebe Productions er et kunstnerkollektiv i Aarhus, der skaber tværkunstneriske kunstprojekter ved at koble kunst, poesi, film og musik på tværs af platforme. Kollektivet samarbejder tæt med musikere, kunstnere, filmfolk og performere fra ind og udland. Målet er at belyse tabuer og udfordre normer, og bidrage til debatten om emner omkring køn, seksualitet, kropsidealer og identitet.

Pris for performance-installation og mad: 75 kr. (50 kr. for studerende og pensionister)