FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Location

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Date

Sep 07 2019

Time

9:00 am - 11:30 am

Cost

gratis

Mad for sanserne: Reducer sult med spil og apps

Kom til “Mad for sanserne” med podcast, kogebøger, spil og litteratur.

I år sætter FoodFilmFestival turbo på podcast, kogebøger, litteratur og spil. Vi deles om sprøde podcast, ny litteratur om mad, kogebøger introduceres til spil der reducerer sult.

Nogle af podcastsene og events er på engelsk. Nogle serves med mad, andre med kaffe eller en cocktail. Programmes ligges løbende op via facebookeventen.

For 4. år i træk inviterer FoodFilmFestival til unikke oplevelser på udvalgte lokationer. Oplev kendte kokke, smag på gastronomi fra Europæiske regioner, hør om ny forskning og kom til Danmarkspremiere på film fra internationale film festivaler om FN Verdensmålene, mad, bæredygtighed og klimaforandringer. Prøv spil der reducerer sult, se klassiske film med fokus på mad , få smagsprøver på litteratur og kogebøger, kom til workshops og talks om at reducere co2 , prøv cocktails og podcast om verdensmålene, mad og madkultur. FoodFilmFestival bygger broer mellem diverse kulturer igennem mad og medier fra 3.-7. september 2019.

 

Vær med til at reducere sult igennem medier, spil og viden

Kom og spil spil, prøv apps, tegn tegninger og vær med til at give børn i udviklingslandene mad. Sammen med FN’s International Fødevaredag sætter FoodFilmFestival fokus på at reducere sult igennem medier, spil og viden.

Prøv spil, hyg jer med kortfilm, og se nogle af de nye smarte apps, der hjælper med at give mad til dem, der behøver. Ta’ gerne din telefon eller tablet med. Vi er i vogn 1 fra 09:00 til 11:30, og hele familien er velkommen. Ved FoodFilmFestival sætter vi fokus på Del Måltidet (Share the Meal), hvor vi i fællesskab med samarbejdspartnere donerer måltider til børn i fødevarefattige regioner.