FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Other Organizers

Gellerup Art Factory
Gellerup Art Factory
Phone
86 25 87 80

Speakers

Location

Gellerup Art Factory
Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

Date

Sep 04 2019

Time

8:00 pm - 10:00 pm

Cost

gratis

Manden der ville meldes ud af Danmark

Dokumentarisk roadmovie fyldt med humor og kant

Vi bliver alle født ind i en familie og en stat, men selvom nogle vælger at vende familien ryggen, kan man så frivilligt melde sig ud af staten Danmark?

FoodFilmFestival byder på en sjov, skæv aften med fokus på de globale udfordringer som vedkommer os alle. Mød Christian Dietrichsen som beslutter sig for at melde sig ud af staten, hvilket Halfdan Muurholm har lavet filmen Manden Der Ville Melde Sig Ud om. I filmen indser Christian, at han aldrig aktivt har meldt sig ind i Danmark og gerne vil melde sig ud. For at melde sig ud må han begive sig ud på en politisk og filosofisk rejse, hvor han møder en del kendte politikere. Rejsen vender op og ned på alt, hvad han på forhånd havde forestillet sig.

Christian Dietrichsen præsenterer filmen og er filmens hovedperson. Samtidig er han manden bag ideen til projektet og bag Center for væredygtighed. Efter filmen er der mulighed for at stille Christian Dietrichsen spørgsmål om Center for væredygtighed, og hvordan det hænger sammen med FN verdensmålene.

Der er gratis entre efter først til mølle-princippet. Døren åbner kl 19:45. Husk kontanter eller Mobile Pay, da der kan købes lækre alkoholfrie cocktails samt snacks før og efter filmvisningen.

Tags: ,