FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Other Organizers

Godsbanen
Godsbanen
Phone
+45 2522 1210
Email
info@godsbanen.dk
Website
http://godsbanen.dk
Ticket

Speakers

Location

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

More Info

Ticket

Date

Sep 05 2019

Time

4:30 pm - 7:15 pm

Cost

895,00

Mød Claus Meyer og smag på Bolivia

Mød Claus Meyer, smag René Mammens mad og se filmen “A Taste of Sky”

Mød Claus Meyer og smag på Bolivia ved Michelin-kok René Mammen til filmen A Taste of Sky. Claus Meyer er nok Danmarks mest kendte madiværksætter. Under FoodFilmFestival kan du møde ham ved en intim middag lavet af Aarhus’s helt egen Michelin-stjerne, Rene Mammen, til filmvisningen omkring projektet Gustu i Bolivia.

Tag med op i højderne i Andesbjergene til Bolivias hovedstad, La Paz. Her finder du gourmetrestauranten GUSTU, der trods sin placering som en af Sydamerikas bedste restauranter, er meget mere end blot fine dining. GUSTU er nemlig også en kokkeskole, en socialøkonomisk virksomhed og en vej ud af fattigdom for mange unge bolivianere. Til denne særlige visning under FoodFilmFestival kan du møde Claus Meyer, manden der via sin fond, Melting Pot, i samarbejde med IBIS og senere IFU etablerede restauranten. Yderligere kan du under filmen glæde dig til at smage på Bolivia når Michelin-stjernede René Mammen byder på kulinariske hilsner til den sydamerikanske regnskov, saltsletterne og Andesbjergene.

A Taste of Sky er produceret af den amerikanske filminstruktør Michael Lei, der har fulgt restauranten i en årrække og særligt de to kokkelever Kenzo og Maria Claudia. Dokumentarfilmen handler om idealisme, fremtidsdrømme, sund socio-økomisk fornuft og basal madglæde – alt sammen serveret med smittende entusiasme i en lækkerbidsken af en film om at gøre en forskel.

16:30 Dørene åbner
16:50 Velkomst
16:55 René Mammen præsenterer menuen
17:00 Visning af A Taste of Sky med spisning
18:30 Samtale med Claus Meyer og René Mammen; med mulighed for spørgsmål fra salen
19:15 Tak for i aften

Claus Meyers og René Mammens talk er på dansk. Filmen er på engelsk og spansk med engelske undertekster

Vi glæder os til at se dig til en aften med fokus på alle sanserne.

Tags: , ,