FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Other Organizers

Gellerup Art Factory
Gellerup Art Factory
Phone
86 25 87 80
Ticket

Speakers

Location

Gellerup Art Factory
Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

More Info

Ticket

Date

Sep 05 2019

Time

11:45 am - 2:15 pm

Cost

100 kr

Mød Claus Meyer til visningen af “A Taste of Sky”

Oplev filmen A Taste of Sky om gourmetrestauranten Gustu i Bolivia og mød Claus Meyer

Tag med op i højderne i Andesbjergene til Bolivias hovedstad, La Paz. Her finder du gourmetrestauranten Gustu, der trods sin placering som en af Sydamerikas bedste restauranter, er meget mere end blot fine dining. Gustu er nemlig også en kokkeskole, en socialøkonomisk virksomhed og en vej ud af fattigdom for mange unge bolivianere.

Til visningen kan du møde Claus Meyer, manden der via sin fond, Melting Pot, i samarbejde med IBIS og senere IFU, etablerede restauranten. Filmen er produceret af den amerikanske filminstruktør Michael Lei, der har fulgt restauranten i en årrække og særligt de to kokkelever Kenzo og Maria Claudia. Dokumentarfilmen A Taste of Sky handler om idealisme, fremtidsdrømme, sund socio-økomisk fornuft og basal madglæde – alt sammen serveret med smittende entusiasme i en lækkerbidsken af en film om at gøre en forskel.

Efter filmen vil Claus Meyer fortælle om at finde sin egen vej frem igennem maden og måltidet, inden der åbnes op til spørgsmål fra publikum. Efterfølgende fortæller nogle af de lokale madiværksættere om deres projekter, og om hvordan de har været med til sætte Gellerup på madlandkortet.

Om aftenen er der muligt igen at møde Claus Meyer og smage på Bolivia og se A Taste of Sky, hvor Michelinkok René Mammen har skabt en ret inspireret af filmen og hans besøg ved Gustu.

Tags: , ,