FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk
Ticket

Location

Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

More Info

Ticket

Date

Sep 06 2019

Time

3:00 pm - 5:30 pm

Cost

75,00kr

Plastic Planet – 10-års jubilæum

Intelligent, omfattende, metodisk undersøgt. “Plastic Planet” er en sjælden dokumentar

I 2009 havde “Plastic Planet” premiere og Werner Bootes film var med til at inspirere mange af de tiltag, der siden er søsat for at reducere mængden af plastik. “Plastic Planet” viser, hvordan vi lever i plastikkens tidsalder. Det er billigt og praktisk, og overalt – selv i vores blod. Men er det en fare for os?

Filmen tager os på en rejse rundt om i verden – fra det marokkanske Sahara til midten af ​​Stillehavet, fra en fabrik i Kina til Alpernes højeste tinder – for at afsløre de vidtrækkende udvidelser af vores plastikproblem. Werner Boote interviewer førende eksperter for at afslører farerne ved plastik for miljøet samt for vores og fremtidige generationers sundhed.

FoodFilmFestival fejrer filmens 10-års jubilæum ved at gense filmen og tage plastikproblematiken op: Er der plastik i vores mad og drikkevand? Hvis ja, hvordan kommer vi bedst af med? Hvor farligt er det, og hvilke lande har været mest drastiske til at finde globale løsninger? Er en plastik-fri fremtid mulig?

Husk kontanter eller mobilepay til indgangen eller en drink i vores plast-frie bar. Filmen er med engelske undertekster, og den efterfølgende debat er på engelsk

Pris for talk, film: 75 kr. (50 kr. for studerende)

Tags: , ,