FoodFilmFestival

Organizer

FoodFilmFestival
Email
info@foodfilmfestival.dk

Other Organizers

Gellerup Art Factory
Gellerup Art Factory
Phone
86 25 87 80

Speakers

Location

Gellerup Art Factory
Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

Date

Sep 04 2019

Time

4:00 pm - 6:30 pm

Cost

200,00kr

Vinsmagning og film

En vinsmagning ud over det sædvanlige

UNFORTUNATELY WE HAVE TO RESCHEDULE THE WINETASTING TO A
LATER DATE IN THE AUTUMN- KEEP UPDATED

Prøv en unik vinsmagning, der kombinerer vinsmagning med videnskab, 2 overlegne vine og den prisbelønnede dokumentarfilm ” EMPIRE OF SCENTS.”

Filmen Empire of Scents viser, at det er rigtigt at kalde vores lugtesans for vores følelsessans, da mange af vores lidenskaber udspringer herfra. Duft bevæger os subliminalt og dybt. Det bevæger os til at handle og gøre ting, vi er helt uvidende om. Det beriger vores liv og giver os usynlige glæder. Nydelsen af mad, erotik, familie – det er selve stoffet i vores følelsesmæssige liv. Og duft er en vigtig følelsesmæssig “trigger.” Derfor er vores lugtesans vores følelse af lyst.

Qian Janice Wang er assisterende professor i Food Science og tidligere præsident for Oxford University Blind Tasting Society. Hun har undersøgt krydsmodalitet i smagsoplevelse med fokus på, hvordan lyden kan ændre og forbedre madens smag, og hvordan alle vores sanser er involveret, når vi spiser. Qian Janice Wang er en ivrig vinelsker og har konkurreret i forskellige internationale vinsmagningskonkurrencer (Millesime, Pol Roger, X-Wine, Left Bank Bordeaux Cup, Cav’IT, Defi de Bacchus osv.).

Qian Janice Wang har valgt to specielle vine til prøvesmagningen. Prisen er 200 kr inkl. vinsmagning og filmen  Empire of Scents. Vinsmagningen foregår på engelsk og filmen har engelske undertekster.

Tags: ,