Micheal Leis debutfilm “A taste of Sky” handler om Claus Meyers projekt med Gustu i Bolivia,og om hvordan man igennem mad og uddannelse, kan løfte en ungdommen til at tage vare på traditionerne og fremtiden. Filmen følger to af de unge kokke samt Claus Meyer og er en film om idealisme, fremtidsdrømme, sund socio-økomisk fornuft og basal madglæde – alt sammen serveret med smittende entusiasme i en lækkerbidsken af en film om at gøre en forskel.
Den Aarhusianske kok René Mammen opholdt sig i længere tid i Bolivia. som del af projektet, hvor han lærte om landets råvarer og opskrifter samt var med til at nyfortolke dem til Gustu. Derfor var det oplagt at kombinere filmen med maden og en talk. når Claus Meyer besøgte FoodFilmFestival den 05.09. Det var et perfekt match og del af FoodFilmFestivals “spis hvad du ser” koncept.
Desværre var Renés kok i et trafik uheld, men i sidste øjeblik sprang Christian Bøjlund fra Frederiksgade 42 til og lavede en inspireret middag, som blev nydt til visningen af Micheal Leis debutfilm.
Det var vin, øl og sodavand fra Grækenland da FoodFilmFestival fejre at de sydlige ægæiske øer er Europæisk gastronomi region 2019. Debatten gik efter filmen og blev ført at journalist og forsker, Line Hassell Thomsen og tilsæt anedokter og spørgsmål fra et engageret publikum.
Det blev en special aften og en stor tak til Christian Bøjlund, til René Mammen, Line Hassell Thomsen og Claus Meyer for en utrolig spændende og tænkevækkende aften.