Vil du lave mad selv, har du mod på nye opskrifter eller lyst til at prøve noget nyt? Så se her!
Borgmester Jacob Bundsgaard spiser ofte fredagspizza, og ved Food Maker finder du både en opskrift og ideer til en nem pizza. Smag på Aarhus har en opskrift med skvalderkål, hvis du gerne vil af dit,- men der er mange online videoer med inspiration til at lave en god pizza – f.eks. hos Coop, hvor der ligger en Claus Meyer-pizza. Hvis du vil prøve andres, så har Gastromand.dk samlet hovedparten af restauranter med take-aways på #SPISUDEHJEMME
Ved FoodFilmfestival overvejer vi at lave kartoffellasagne istedet for pizza! Retten er populær på plejehjem og bostedet. Vi har dog ikke prøvet den før, men har fundet mange lækre opskrifter på nettet. vi overvejer at lave Aarstiderne vegetariske kartoffellasagne- gerne med en stor salat til, for så smager fredagsdesserten og/eller fredagsslik bare bedre!
Hvis du vil have inspiration til kage og sødt, har Morten Heiberg en masse spændende opskrifter og giver ofte gerne råd og tips:)
Vi håber at I har lyst til at spise med fredag den 3. april fra 18-18.45. Hvis I efter middagen gerne vil se Disneysjov sammen med bedsteforældre eller se en film sammen hver for sig, så har vi lavet en event “Aarhus ser film sammen her for sig” med et par foreslag.
Spis sammen med Aarhus borgmester jacob Bundgaard via www.facebook.com/events/210300836969969/