Mangler du en god film, eller har I lyst til at se film sammen hver for sig, så se her: Der er en del streaming muligheder – nogle nyere, andre ældre. På Filmstriben kan du gratis låne 3 film med dit bibliotekskort, og der ligger mange spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm. De har en selektion med fokus op mad og film under titlen “uden mad og drikke”. Derudover har de prisvindende film som f.eks. Maren Ades “Min far Toni Erdmann” og Mahdi Fleifel dokumentarfilm “a world not ours,” nye film som “The Shoplifters” og skrækfilm som “The Handmaiden,” eller “District 9,” De har også den biografiske film “The idol” om Mohammed Assaf, der endte med at vinde arabiske version of Idols. Der er noget for enhver smag, så det skulle nok være muligt at finde film at se sammen hver for sig !
CPH:DOX 2020 er normalt en dokumentarfilmfestival, der finder sted i København over 10 dage. De seneste år, har festivalen også streamet film og efterfølgende debat ud på udvalgte biblioteker og skoler i landet. I år måtte man på grund af Covid19 flytte hele festivalen på Nettet. Og det er heldigt for resten af danmark, for indtil 5. arpil kan du se 60 nye dokumentarfilm online! Derudover kan du gratis via på CPH:DOX facebookside findet linkene til afholdte debatter, konferencer og talks. Nogle er på engelsk , andre på dansk !
På trods af Covid19 holder de fleste børnefamilier nok stadig slikaften og ser Disneysjov om fredagen!?! Der er nok anderledes uden bland-selv-slik eller en kammerat på besøg, men måske kan du inviterer jeres bedsteforældre eller en ven til at se med på Skype, Zoom, Messager, Facetime, m.m.?
Hvis i hellere vil se en film sammen, så ligger der mange gode film på Filmstriben Her finder du den uimodståelige “Mit liv som squash”- og filmen “Paddington” som kan nydes af både gammel som ung. Plus mange andre.
I kan også skiftes til at finde ting at vise hinanden på Vimeo YouTube m.m… Måske deler I et madlavningsprogram eller skriftes til at finde sange?! Der er rigtig mange muligheder og så har vi ikke nævnt Tv og mylderet af streaming underholdning som Netflix , HBO Nordic m.m.
Hvis ingen af de overnævnte har din interesse, så skriv en kommentar eller en pm og vi skal gøre vores bedste for at finde andre forslag:)
God fornøjelse !