Kom til forpremiere p√• dokumentaren BUGS, der stiller sp√łrgsm√•let: Kan vi redde verden ved at spise insekter?
I samarbejde med FoodFilmFestival byder vi velkommen til en eftermiddag, hvor du kan blive klogere på et af tidens hotte samtaleemner, nemlig insekter som mad.

Efter filmen er der Q&A med instrukt√łr Andreas Johnsen, ligesom du kan smage √¶gte insekter serveret af Lasse Hinrichsen fra ENORM.

Om filmen:
Kokke og gastronomer har sat fokus p√• insekternes smag, milj√łfork√¶mpere p√• deres minimale √łkologiske belastning og folkesundhedsforskere p√• deres ern√¶ringsm√¶ssige fordele. Det kunne se ud som om, at insekter er den nye superfood og l√łsningen p√• de globale f√łdevare-udfordringer.

I tre år har et hold af kokke og forskere fra Nordic Food Lab rejst verden rundt på et gastronomisk eventyr for at lære af de to milliarder mennesker, der allerede spiser insekter, og betragter termitdronninger, honningmyrer, giftige gedehamser og langhornede græshopper som delikatesser.

Gastronomernes og forskernes oplevelser og erfaringer rejser mange store sp√łrgsm√•l. For hvis industrielt fremstillede insekter bliver normen, vil de s√• v√¶re lige s√• appetitlige og gavnlige som dem fra b√¶redygtige √łkosystemer og k√łkkener rundt om i verden? Og kan vi nogensinde forandre forbrugerens syn p√• insekter i den vestlige verden?
√ėst for Paradis at Facebook / Bugs
Bugs homepage

Her kan du f√• en smagspr√łve: