Frivillige fra FoodFilmFestival 2016

Er du nysgerrig på bæredygtig mad, brænder du for film og gastronomi, interesseret i kost,  så kom og vær del af FoodFilmFestival i Aarhus.

FoodFilmFestival søger frivillige til at være med til at skabe arrangementer og afholde events omkring kultur, bæredygtighed, medier og mad.

FoodFilmFestival har siden 2016 arrangeret en årlig festival. Derudover har vi løbende events igennem året som sætter fokus på madkultur igennem debatter, filmvisninger, workshops og middage.

I 2019 falder FoodFilmFestival under Aarhus Festuge nemlig fra 01.09 til 08.09.  I den forbindelse har vi brug for ildsjæle, der kan hjælpe til før, under og efter festivalen.

Arbejdet med at arrangere FoodFilmFestival events er delt ud til forskellige arbejdsgrupper: som beskæftiger sig med områder som klima, gastronomi, sammensætning af program, markedsføring, fondsansøgninger og den praktiske afholdelse af arrangementer.

Grupperne arbejder med forskellige fokus, som du kan læse om her.

Dear expats and international students, please join us as volunteer!

EN

Klimagruppen

KLIMAGRUPPEN arbejder eksempelvis med klimaspørgsmål, økologi, dyrkningsmetoder og fødevarers energiforbrug. Gruppen arbejder igennem film, artikler og mad på at skabe fokus på flytningeproblematiken, fødevaresikkerhed, bæredygtig fremtid, sjov grøn mad og nye måder at anskueliggøre problemstillingerne på området. Vi mødes to gange om måneden og udvikler arrangementer.

Gastronomigruppen

GASTRONOMIGRUPPEN udvikler events omkring mad og madtrends. Du får kontakt til kokke og har fokus på for eksempel sundhed, vegansk, street- og powerfood, de nationale køkkener. Vi mødes 2 gange om måneden og ser madlavningprogrammer, madfilm og dyrker madtrends.

Programgruppen

PROGRAMGRUPPEN udarbejder events og er med til at sammensætte festivalens  program. Vi tager kontakt til filminstruktører, mediepersoner, oplægsholdere og øvrige kunstnere. I arbejdet med programmet er der plads til kreativitet og nytænkning i formidlingen af kultur igennem debat, mad og medier. Det er tit fart på og ofte mange møder, som festivalen rykker nærmere.

Pressegruppen

PRESSEGRUPPEN står for en bred vifte af opgaver indenfor markedsføring og eksponering af FoodFilmFestival og øvrige arrangementer. Gruppen arbejder med sociale medier, hjemmesiden, grafik, print, pressemeddelelser, annoncering og alt midtimellem. Vi mødes året rundt, men der er særligt tryk på op til arrangementerne.

Fondsgruppen

FONDSGRUPPEN er festivalens økonomiske rygrad, der løbende året igennem arbejder med fundraising og på at søge de midler, der gør festivalen mulig.Vi mødes en gang om måneden.

Festivalgruppen

FESTIVALGRUPPEN står for alt det praktiske ved arrangementer ‒ at alle detaljer er på plads. Vi sørger for, at det tekniske klapper, at der er mad og drikke, og vi er altid forberedt på det mindste – hovedpinepiller eller en ekstra forlængerledning.

I fællesskab skaber vi rammen og indholdet. Som del af teamet lærer du en masse om events afholdelse og møder samtidig mange søde mennesker.

Er du interesseret i at blive en del af vores fantastiske frivilligteam, så skriv til os på info (at) foodfilmfestival.dk – og fortæl lidt om, hvem du er.