Velkommen til Filmselvskab og FoodFilmFestival skoleprogram.

FN 17 verdensmål kan være svær at blive klog på – men med gode film bliver det lidt nemmere. Og især når vi udover filmen, ofte smager afprøver(havde skrevet “laver” som i madlavning” men det ser de unge som som at gå på toilettet- er der en smartere ord?)  eller diskuterer emnet så det er et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst når filmene bliver vist, der hvor de fortjener at blive set – sammen med andre og med en god samtale efterfølgende.

Skoleprogrammet består af film, der er målrettet specifikke fag og temaer, så du som lærer får mest muligt ud af at tage dine elever med på. Til nogen af filmene, er der udviklet læringsmaterialer og ellers kombinerer vi visninger med madlavning, efterfølgende debatter, workshops eller  oplæg, så flere eleverne kan være med og får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med til hverdagen.

Grundskolen | Ungdomsuddannelserne

Derudover har vi filmvisninger for børn i vuggestuer og børnehaver under menuen Dagtilbud.

Vuggestue | Børnehaver

Du kan klikke dig ind på dit institution eller klassetrin nedenfor. Her kan du se hvilke film og events vi har på programmet og bestille billetter.
Det er også altid muligt at bestille ved at skrive til os på mailen info (at) FoodFilmFestival.dk.

Skolebilletter under FoodFilmFestival og ved Filmselvskab koster mellem 0. og 15. kroner.

BEMÆRK! Der er begrænset antal pladser. Betaling for billetter refunderes ikke ved afbud.

Vi glæder os til at se dig til FoodFilmFestival fra den 3.09 til 07.09 eller til en af vores skolevisninger i løbet af 2019-2020

God fornøjelse!