Velkommen til Filmselvskab og FoodFilmFestival skoleprogram.

FN 17 verdensmĂĄl kan være svær at blive klog pĂĄ – men med gode film bliver det lidt nemmere. Og især nĂĄr vi udover filmen, ofte smager afprøver(havde skrevet “laver” som i madlavning” men det ser de unge som som at gĂĄ pĂĄ toilettet- er der en smartere ord?)  eller diskuterer emnet sĂĄ det er et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst nĂĄr filmene bliver vist, der hvor de fortjener at blive set – sammen med andre og med en god samtale efterfølgende.

Skoleprogrammet består af film, der er målrettet specifikke fag og temaer, så du som lærer får mest muligt ud af at tage dine elever med på. Til nogen af filmene, er der udviklet læringsmaterialer og ellers kombinerer vi visninger med madlavning, efterfølgende debatter, workshops eller  oplæg, så flere eleverne kan være med og får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med til hverdagen.

Grundskolen | Ungdomsuddannelserne

Derudover har vi filmvisninger for børn i vuggestuer og børnehaver under menuen Dagtilbud.

Vuggestue | Børnehaver

Du kan klikke dig ind pĂĄ dit institution eller klassetrin nedenfor. Her kan du se hvilke film og events vi har pĂĄ programmet og bestille billetter.
Det er ogsĂĄ altid muligt at bestille ved at skrive til os pĂĄ mailen info (at) FoodFilmFestival.dk.

Skolebilletter under FoodFilmFestival og ved Filmselvskab koster mellem 0. og 15. kroner.

BEMÆRK! Der er begrænset antal pladser. Betaling for billetter refunderes ikke ved afbud.

Vi glæder os til at se dig til FoodFilmFestival fra den 3.09 til 07.09 eller til en af vores skolevisninger i løbet af 2019-2020

God fornøjelse!