Dansk Fløde DIY

Dansk Fløde er et dansk do-it-yourself band, som arbejder med positiv, højenergisk kunst som virkemiddel, og med deltagelse og interaktivitet med tilskueren. Med inspiration fra Iggy Pop, Velvet Underground, Ramones og Beastie Boys, har de skabt deres helt unikke udtryk, og udviklet sig til mere end et band. Dansk Fløde er nu en kunstgruppe bestående af 10-15 mennesker, der laver alt selv; skærer vinyler, har eget pladeselskab, laver kunstudstillinger, koncerter, producerer film og musikvideoer, finde helt nye publikumer og udvikle koncerter fra rummet.
Dansk Fløde formår gang på gang at tænke fantastiske projekter ind over deres musik, hvilket du selv kan opleve den første dag i december, når Folkestedet, FoodFilmFestival.dk og FO Aarhus inviterer til en på samme tid hyggelig og fuldstændigt vanvittig aften i filmens, musikkens og den gode mads tegn.
Dansk Fløde forsøger at udvide grænserne for hvad musik kan. Kan du kickstarte din musik karriere elle kan musik redde klimaet? Kom og vær med til finde svarene. Alle er velkomne!
Café Folkestedet sørger for god forplejning, imens Dansk Fløde parallel fra København tager os med ud i verden og giver et par numre live over Zoom.
Billetsalget starter tirsdag den 24.11. 2020 efter frokost, sĂĄ Hold dig opdateret her!

 

Program:
17:00: Velkommen
17:05 Præsentation ved Dansk Fløde
17:30 Film: “Breaking the Ice” / Pingvin koncerten.
18:00: Aftensmad – er inkl. i billet
18:30: Breathe: Musik i Stratosfæren.
19:15 Film: “Rockstar by accident”
20:30 Kick start din rockkarriere med Dansk Fløde.
21:15 (Cirka) Tak for i aften

Der er plads til 40 deltagere.

Sted: CafĂ© Folkestedet – Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus

Tid: TIRSDAG 1. december 2020  17:00-21:00

Tilmelding og Pris: Hele herligheden koster 85,- kroner eller uden mad bare 20 kr. .

– Følg dette Ticketlink for tilmelding og husk at tilmeld før betaling!

 

Vi glæder os til en kanon aften med god mad og musik ud til alle kontinenter og hvor det er muligt at falde i snak på kryds os tværs.
Som følge af COVID-19, skal man i caféen bære mundbind indtil man har sat sig ved et bord. Der skal endvidere holdes 1 meters afstand.
Dansk Fløde er med under hele eventen fra et parallelt flødeunivers.