Premiere: Our blood is wine-films, foods+ wine tasting

EN
Kom til en eftermiddag med film, vinsmagning, videnskab , unge kvindelige vinproducenter og traditionel georgisk vin.
Bemærk begrænset pladser!
Kom til premiere pĂĄ Emily Railsback “Our blod is wine”
I “Our Blood is wine” giver film instruktør Emily Railsback og den prisbelønnede sommelier Jeremy Quinn et intim indblik i familielivet i landdistrikterne i Georgien, nĂĄr de udforsker genfødelsen af ​​8.000 ĂĄr gamle vinfremstillingstraditioner, der næsten var gĂĄet tabt under det sovjetiske regime.
Ved at bruge iPhone-teknologi bringer Railsback stemmer og forfædres arv til det moderne Georgien og viser et kompliceret og spændende samfund, der har overlevet regelmæssig udenlandsk invasioner og gentagne forsøg på at slette georgiske kultur.
Genoplivningen af ​​traditionel vinfremstilling er en af de centrale kræfter, der driver denne stærke, uafhængige og autonome nation til at finde sin identitet fra det 21. århundrede.
Under filmen giver sommelier og ass. prof. Qian Janice Wang og Domen en vinsmagning og introducerer nogle af de specielle vine og smage af Georgien.
Efter filmen tager vi kontakter til den georgiske vinproducent Ketevan Berishvili fra Go Go vin. Ketevan, som portrætteres i filmen, er en ung kvindelig vinproducent og bag Go Go-vine.
 
BEMÆRK at filmen har engelske undertekster og at vinsmagningen er på engelsk.

Pris: 200 kr inkl. film, vinsmagning med ass. prof Qian Janice Wang og Domen Prešern samt snacks.
Der er begrænset antal billet til salg og snacksene indeholder ikke kød, men skriv gerne til os, hvis du har allegier til aarhus(a)doclounge.dk

THURSDAY 13.08.2020 17:00-21:00

Teatret gruppe 38

Our Blood Is Wine | Emily Railsback | 1h 18min | Documentary | 2019 | Japan| Trailer | https://vimeo.com/274835855

Om Qian Janice Wang and Domen:
Qian Janice Wang er assisterende professor i Food Science og tidligere præsident for Oxford University Blind Tasting Society. Hun har undersøgt krydsmodalitet i smagsoplevelse med fokus på hvordan lyden kan ændre og forbedre madens smag og hvordan alle vores sanser er involveret, når vi spiser.
Vinsmagning er pĂĄ engelsk og filmen har engelsk undertekt i forskellige internationale vinsmagningskonkurrencer (Millesime, Pol Roger, X-Wine, Left Bank Bordeaux Cup, Cav’IT, Defi de Bacchus osv.) samt har afsluttet sin WSET-uddannelse.
Qian Janice Wang er adjunkt i fødevidenskab og to gange præsident for Oxford University Blind Tasting Society. Hun har undersøgt tværmodale korrespondenter involveret i smagsopfattelse og har fokus på, hvordan lyd kan ændre og forbedre den måde, vi opfatter mad og drikke på.